» » Дани - Во Меѓувреме
Дани - Во Меѓувреме

Дани - Во Меѓувреме download free

MP3 1347 mb. | FLAC 1667 mb. | WMA 1651 mb.

Singer: Дани
Album title: Во Меѓувреме
Country: Macedonia
Released: 2011
Style: Europop, Reggae-Pop
Category: Reggae / Pop
Rating: 4.1 ✦
Other format: XM MP3 AIFF AA DXD DMF TTA

Tracklist Hide Credits

1 Што До Тогаш
2 Од Денес
3 Не Е Потребен Трет
4 После Тебе
5 Најдобра
Music By – В. Дојчиновски - Дојчин*
6 Можеш
7 Црно На Бело
8 Никој Како Ти
Arranged By, Recorded By, Mixed By – Марга Сол*Recorded By, Mixed By – В. Дојчиновски - Дојчин*
9 До Последен Ден
10 Не Живеам За Другите
11 Животот Е песна
12 Што До Тогаш (Реге Верзија)
Remix – The Hounds
Бонус
13 Цврени Дождови (Ремикс)
Remix – Марга Сол*

Credits

  • Arranged By – Д. Тасев* (tracks: 1 to 6, 9 to 11), В. Малинова* (tracks: 6, 7), В. Дојчиновски - Дојчин* (tracks: 5, 8)
  • Creative Director – Весна Малинова*
  • Executive-Producer – Дани*
  • Lyrics By – В. Малинова*
  • Mastered By – Кристијан Габровски*
  • Music By – В. Малинова* (tracks: 1 to 4, 6 to11)
  • Photography By – Чедо Поповски*
  • Recorded By, Mixed By – Д. Јордановски* (tracks: 1, 5), Кристијан Габровски* (tracks: 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 11)

Notes

Recorded and Mixesd at "Studio Gabrovski: (tracks: 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10 and 11)
Recorded and Mixesd at "Big Beng Toronto: (tracks: 1 and 5)
Recorded and Mixesd at "Studio Blu: (tracks: 8)

Other versions

Category Artist Title (Format) Label Category Country Year
001 Дани* Во Меѓувреме ‎(CD, Album, Car) MNA 001 Macedonia 2011

Info about album Дани - Во Меѓувреме